OVER ONS

MISSIE

Drie woorden die centraal staan voor het Besturendiner en samen onze missie vormen. Een format dat in meer dan tien steden door heel Europa, studenten, overheidsorganisaties en het bedrijfsleven bij elkaar brengt. Hierdoor worden zaken eens per jaar uitgemeten en verbeterd, waardoor we op elkaar kunnen blijven bouwen.

VERBINDEN

Het doel is om beleidsmakers van alle niveaus elkaar te laten leren kennen, waardoor zij elkaar sneller kunnen opzoeken en visies kunnen delen.

VERTROUWEN

Door een informeel samenzijn waarin vrij en soms ludiek gesproken kan worden over elkaars uitgangspunten, leer je elkaar begrijpen en ontstaat er vertrouwen en een dialoog in plaats van discussie.

VERGEZELLEN

Tijdens het besturendiner vergezeld men elkaar met als reden iets na te laten voor de generaties die komen, alleen dan zonder social media. Puur fysieke zin maakt tenslotte dat iedere samenkomst vruchtbaar is.

GESCHIEDENIS

Het Besturendiner is ontstaan uit de mission statement van Mise en Place “Together we proudly put energy in making friends and creating synergy”, waarbij wordt uitgegaan van de kracht van vriendschap.

Het eerste Besturendiner heeft plaatsgevonden in Maastricht en momenteel is dit conceptĀ in 10 verschillende steden in heel Europa actief.

WORDT U ONZE PARTNER?

Wilt u samen met ons stad, bedrijf en student met elkaar verbinden? Of heeft u vragen over het evenement? Neem dan contact op via info@besturendiner.nl of laat een bericht achter via de button hiernaast.