BESTURENDINER ENSCHEDE

JAARTHEMA

Het besturendiner zal op 28 mei 2019 voor het eerst plaatsvinden in Enschede in de Grote Kerk. Het jaarthema wat aan deze eerste editie is gekoppeld is de hoge studiedruk en stress met de bijbehorende gevolgen.

Onder het genot van een driegangendiner zullen interessante sprekers hun mening geven over het thema. Daarnaast is er tijdens het diner en de aansluitende netwerkborrel de mogelijk om samen met de tafelgenoten te sparren over stellingen.

PARTNERS

Als foundingpartner organiseert Mise en Place in samenwerking met Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en hoofdsponsor Student Union het Besturendiner.

Enschede

UITNODIGING

Graag willen we u uitnodigen om deel te nemen aan dit evenement. Gedurende de avond zullen de gasten verwelkomd worden met een kleine receptie, waarna het programma plenair zal beginnen en de dialoog wordt aangegaan tijdens verschillende rondes. De avond zal vervolgens afgesloten worden met een borrel. Hierbij wordt er rekening gehouden met een specifieke verdeling van de doelgroepen.

Middels partnerships rondom dit initiatief, dragen we samen een maatschappelijke verantwoordelijkheid en blijven we naar het nu en de toekomst kijken van onze mooie stad en haar organisaties. Tevens kunnen wij hiermee dit evenement blijven doorontwikkelen. Bij interesse in deelname aan het evenement heeft u keuze tussen de volgende sponsormogelijkheden waarbij u niet alleen uw eigen aanwezigheid verzekerd, maar ook die van de student.

DE AVOND

Mise en Place brengt in samenwerking met het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en hoofdsponsor de Student Union beleidsmakers vanuit het studenten-, bedrijfs- en overheidsleven uit Enschede bij elkaar.

Onder het genot van een driegangendiner en tijdens de aansluitende netwerkborrel wordt de dialoog aangegaan over een voor Enschede zeer actueel thema: De hoge studiedruk en stress met de bijbehorende gevolgen. Een uitgelezen kans om te (nieuwe) aan te gaan of te versterken.

TAFELSPONSOR

Indien u aanwezig bent als Tafelsponsor heeft u tijdens het diner de beschikking over 1 eigen tafel met 8 couverts bestaande uit 6 studenten en 2 eigen plekken.

Daarnaast bent u middels naamsvermelding gedurende de hele avond vertegenwoordigd op het scherm en de menukaarten. Ook mag u een eigen banner plaatsen bij uw eigen tafel bij de naborrel. Uiteraard inclusief eten en alle dranken gedurende de hele avond.

Nettowaarde: € 600,00

LOSSE DEELNAME

U kunt er ook voor kiezen losse tickets te kopen voor de avond. Bij de aanschaf van ieder ticket verzekert u dan ook een stoel voor een student.

Uiteraard zijn de tickets inclusief eten en alle dranken gedurende de hele avond.

Nettowaarde: € 155,00

 
 
 
 
1
1

WORDT U ONZE PARTNER?

Wilt u samen met ons stad, bedrijf en student met elkaar verbinden? Of heeft u vragen over het evenement? Neem dan contact op via sharon.spoolder@miseenplace.eu of via + 3 16 – 20 19 39 86.